Ludovic Orban, după trecerea senatorului Daniel Zamfir, de la PNL la ALDE: „A preferat să îngroașe rândurile firmituriștilor“

După ce în ultima săptămână, senatorul de Brașov, Daniel Zamfir și-a anunțat trecerea de la PNL la ALDE, iar la scurt timp după el, același lucru l-a făcut și senatorul Marius Nicoară, președintele PNL, Ludovic Orban a declarat luni, în Parlament, că liberalii merg înainte, deși „unii mai slabi de îngerau decis să părăsească linia frontului și să dezerteze în tabăra adversă“. 

„Înaintea unor bătălii decisive pentru România, este normal ca unii să fie mai slabi de înger şi să părăsească linia frontului, să dezerteze în tabăra adversă. Asta este. Nu eu i-am pus pe listă. Domnul Zamfir era în procedură de excludere, iar domnul Marius Nicoară nici măcar nu mai e membru PNL în conformitate cu Statutul PNL”, a declarat luni Ludovic Orban, în Parlament.

Orban i-a numit pe cei care au plecat din PNL spre ALDE, „firmituriști“ și le-a urat „drum bun, cale bătută“. 

„PNL va da această bătălie cu la fel de multă energie şi încredere în succes chiar dacă unii dintre cei care au primit votul oamenilor fiind candidaţi din partea PNL au preferat să îngroaşe rândurile firimituriştilor, alături de şeful firimituriştilor, respectiv domnul Tăriceanu. Firimituriştii fiind aceia care sunt în sufrageria lui Dragnea şi se mulţumesc cu firimiturile care cad de pe masa lui Dragnea. Ce să le spun acestor firimiturişti decât drum bun, cale bătută? Adevăraţii liberali rămân alături de PNL, mai ales acum, când suntem în pragul unei bătălii importante pentru România”, a mai spus preşedintele PNL.

Per de alta parte, vineri, la Brasov, Ludovic Orban a declarat ca PNL este stabil și crește în sondaje, chiar dacă pentru atragerea electoratului „non PSD” și-au facut apartiția pe scena politică noi partide.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.