Lista artiștilor români care vor concerta la Cerbul de Aur a fost stabilită

A XVIII-a ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur aduce, în Piața Sfatului din Brașov, mai multe vedete ale muzicii românești. Din 29 august, pe lângă cei 15 concurenți, pe scena evenimentului vor susține recitaluri Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, The Humans și celebrul saxofonist Flavius Teodosiu.   

O parte dintre vedete au deja experiența Festivalului, pregătind pentru această ediție aniversară recitaluri incendiare: Andra a fost premiată la ediția din 2005 a concursului, Horia Brenciu a urcat pe scena Cerbului de Aur în 2008 alături de HB orchestra, iar Loredana a avut nu mai puțin de trei apariții de-a lungul timpului – un recital cu Direcţia 5, big-band-ul Ionel Tudor şi două trupe de balet în 1994, coprezentator al evenimentului în 1996 și un recital impresionant la ultima ediție, în anul 2009.

Celelalte nume importante de pe afișul Festivalului – DeliaThe MotansCarla’s DreamsThe Humans, reprezentanții României la Eurovision 2018 și Flavius Teodosiu, saxofonistul care a colaborat cu numeroase celebrităţi precum Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan ori Michael Bolton – vor debuta în acest an la Cerbul de Aur.

Pe de altă parte, organizatorii Festivalului par a fi, încă, în negocieri cu vedetele internaționale, din moment ce au anunțat că numele artiștilor din străinătate rămân, deocamdată, „un secret bine păzit”.  

Pe de altă parte,  organizatorul principal al festivalului, Societatea Română de Televiziune (SRTv) a anunțat că perioada de înscrieri pentru competiția din cadrul „Cerbului de Aur” s-a încheiat: 111 artiști din 22 de țări candidează pentru un loc în concursul de interpretare, dotat cu premii totale de 65.000 euro, iar în perioada 12-18 iulie juriul selecției va alege cel mult 15 artiști pentru concursul internațional de interpretare. 

  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.