Compania Națională de Investiții își asumă reconstruirea podului de la Comăna

Compania Națională de Investiții va prelua proeictul de reconstruire a podului de la Comăna, măturat de apele Oltului, la sfârșitul lunii iunie. 

Potrivit primarului comunei Comăna, Viorel Grusea, în urma unor discuții la CNI, a fost aprobată finanțarea acestui pod, pentru care Instituția Prefectului Județul Brașov trimisese deja un proiect de hotărâre către Guvernul Româniai. 

 

„Astăzi (nr. marți, 31 iulie), la recomandarea domnului președinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, am fost prezent la București la Compania Națională de Investiții, instituție căreia țin să îi mulțumesc pentru faptul că într-un timp foarte scurt a înțeles situația disperată în care se află comuna noastră și, prin urmare s-a hotărât aprobarea finanțării și semnarea contractului de execuție a lucrării podului in cursul lunii august. Mulțumesc pe aceasta cale domnului director Cefalan Adrian si tuturor celor care au contribuit si vor contribui in continuare pentru executarea podului peste Raul Olt“, a explicat primarul Viorel Grusea într-o postare pe o rețea de socializare.

La sfârşitul lunii mai, Consiliul Judeţean Braşov a aprobat indicatorii economici pentru realizarea unui nou pod la Comăna, valoarea investiţiei, cu tot cu TVA, fiind estimată la 22.520.800 lei. La puțin timp după însă, podul a căzut de tot, măturat de apele Oltului, într-o perioadă în care în zonă a fost cod roșu de inundații. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.