Muzicieni de elită din lume, concert la Biserica Neagră în deschiderea Festivalului „Musica Kronstadt 2018“. Intrarea estre liberă

Duminică, 5 august, ora 17.00, publicul este invitat în Biserica Neagră la concertul de deschidere al Festivalului International “Musica Kronstadt 2018”.

Un ansamblu de suflători de elită, muzicieni de la Duisburger Philharmoniker, SWR Stuttgart, KEM Berlin, Conservatorul Giuseppe Verdi–Milano și Opera Brașov va concerta sub bagheta renumitului dirijor Horia Andreescu. Se vor putea audia piese de George Enescu, Dan Dediu și Béla Bartók.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar biletele gratuite se vor distribui exclusiv la casieria Bisericii Negre începând de joi, 2 august, orele 10.00, în intervalul programului cu publicul. Pentru organizarea evenimentului, programul de vizitare al Bisericii Negre se va încheia la ora 16:00. Porțile vor fi redeschise la ora 16.30, pentru a permite accesul auditorilor. Numai în cazul în care stocul de bilete nu este deja epuizat vor fi oferite bilete și în seara concertului.

Marti, 7 august, ora 18.00, în cadrul Stagiunii Estivale a concertelor de orgă din Biserica Neagră și al Festivalului International “Musica Kronstadt 2018” vor fi prezenți Ludovic Armin Cora la oboi și Steffen Schlandt la orgă.
Intrarea este liberă, iar biletele gratuite pentru acest concert vor fi distribuite la casieria Bisericii Negre în ziua concertului, 7 august, începând cu ora 10.00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.