Programul teraselor din Centrul vechi al Brașovului se prelungește până la miezul nopții

Programul teraselor de pe strada Republicii, Piața Sfatului și din zona adiacentă va fi prelungit până la ora 00.00, însă cu respectarea prevederilor legale privind ordinea și liniștea publică. Decizia va fi introdusă în Regulamnetul de funcționare a agenților comerciali din Centrul Vechi, la solicitarea acestora. Deocamdată, programul de funcționare a teraselor este până la ora 22.00 însă puțini sunt comercianții care îl respectă, în zilele de vară. 

În cazul în care un agent economic incalcă aceste două ori  de doua ori prevederile legale de ordine și liniște publică, el riscă, pe lângă amenda contravențională, și revocarea abonamentului de ocupare a domeniului public dar și dezafectarea terasei.

O altă modificare a regulamentului de funcționare a teraselor în centrul vechi ține de aprovizionare. 
Propunerea agentilor economici a fost ca intervalele orare de aprovizionare să fie extinse. Astfel, în urma unei discuții cu reprezentanții Primăriei Brașov, s-a căzut de acord ca propunerea de modificare a accesului pentru aprovizionare, în zonele interzise circulatiei rutiere, să se faca in intervalul orar 7.00-10.00. Aprovizionarea pentru agenții economici de pe strada Republicii se va face de pe străzile adiacente (Postavarului, Sf. Ioan, M. Weiss). Totodată, s-a decis ca în urmatoarea perioadă să se identifice câteva zone care să permită oprirea mașinilor care fac aprovizionarea, pentru maxim 20-30 de minute, în intervalul orar 15.00-17.00/18.00, pentru situațiile în care este necesară și aprovizionarea în cursul dupa-amiezii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.