Căminul de pe Vlahuță nu este a Companiei apa. Cine îi va despăgubi pe șoferii care „și-au rupt” aseară mașinile în zonă

După ce aseară mai multe mașini „s-au rupt” într-o gură de canal pe Bulevardul Alexandru Vlahuță, după intersecția cu strada Hărmanului, polițiștii locali și cei de la Poliția Națională au început să caute proprietarul canalului cu pricina. Astfel, în cursul acestei dimineți, Primăria Brașov a anunțat că respectivul canal este al Telekom.

„Poliția Locală i-a chemat astăzi pe  cei de la Telekom și pe cei de la firma care trebuia să execute lucrările de refacere a suprafeței carosabile (să aducă gura de canal la nivel – n.r.), pentru a vedea care dintre cei doi se face vinovat de aceasta situație și pentru a-i sancționa pe cei vinovați”, a anunțat Primăria Brașov. 

Pe de altă parte, reprezentanții Companiei Apa, ai cărei lucrători au semnalizat aseară gura de canal, au precizat că aceasta nu aparține operatorului de apă. De asemenea, ei au explicat și de ce a ajuns la fața locului un echipaj al Companiei Apa: „la solicitarea Poliției Locale, angajații Companiei Apa Brașov au montat împrejurul căminului două mijloace de semnalizare a lucrărilor de drum, unul pentru ocolire, altul care anunța că este «Drum în lucru», deși acest lucru nu intra în atribuțiile noastre”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.