Spitalul Clinic Județean de Urgență, dispus să plătească peste 680.000 lei pentru demolarea unor anexe administrative

Mai multe anexe administrative din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov vor fi demolate în perioada următoare, în locul acestora urmând a se construi spații pentru viitoarea Unitate de Primiri Urgențe.
Pentru desființarea anexelor, construite în anul 1972 și aflate într-o stare ce ar face mult prea costisitoare repararea lor, administrația județeană este dispusă să plătescă până la 686.052 lei fără TVA. Licitația pentru efectuarea acestor lucrări a fost lansată zilele trecute de Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov,  iar firmele interesate de acest contract pot depune ofertele până la data de  4 octombrie.  
Conform anunțului licitației, va fi demolată extensia corpului B şi corpul C al unităţii medicale, care au un regim de înălţime de subsol şi parter, iar în el a fost bucătăria (cu anexe), spălătoria și mai multe birouri administrative.
Cum aceste anexe vor fi desființate, pentru mutarea birourilor și a spălătoriei, Consiliul Județean a semnat în această vară un contract privind achiziția a 19 containere modulare cu toate dotările necesare,  în valoare totală de 349.000 de lei fără TVA.  
Extinderea Unității de Primiri Urgențe se va realiza printr-un program al Băncii Mondiale, investiția fiind estimată la peste 38 milioane de lei. 
În prezent, „Urgențele” funcționează în fosta policlinică, după ce anul trecut au fost mutate din corpul care este acum în reabilitare.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.