Turul ciclist al României închide Livada Poștei și modifică traseele și programul autobuzelor RATBV

Programul și traseele de circulație pe mai multe linii de transport public din Brașov se va modifica joi, 20 septembrie, ca urmare a desfășurării unei etape a Turului Ciclist al României, în zonaLivada Poștei și Drumul Poienii (DN1E). 

 Astfel, între orele 16.30 şi, aproximativ, 18.30, va fi oprită circulația rutieră pe Drumul Poienii, fapt ce va determina în acest interval orar oprirea circulației autobuzelor pe linia 20. Ultimele plecări în cursă de la cele două capete de linie vor fi la orele 16.00.

De asemenea,  în intervalul orar cuprins între 16.15 și 18.30, circulaţia autobuzelor de pe liniile 1, 2, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, cu întoarcere pe Strada Vlad Ţepeş. RATBV SA va înfiinţa o staţie temporară pentru aceste linii în capătul Străzii Vlad Ţepeş, care să înlocuiască staţia „Teatrul Dramatic“.

În acelaşi interval orar, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit.

Autobuzele de pe liniile 14, 24 și 28 nu vor mai intra prin capătul de linie Livada Poștei. La sensul de urcare spre centrul orașului vor parcurge sensul giratoriu din zona Livada Poștei, iar apoi se vor îndrepta pe Strada Lungă spre zona Bartolomeu. În ceea ce privește circulația autobuzelor de pe linia 50, în intervalul orar menționat, pe sensul spre cartierul Schei, mijloacele de transport se vor deplasa de pe Strada Iuliu Maniu pe Strada Mureșenilor, fără a mai intra prin capătul de linie Livada Poștei.

Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.