Campionatul Național de Scrabble, în weekend la Săcele

Campionatul Național de Scrabble în limba română programează la Brașov, în perioada 19 – 21 octombrie 2018, etapa a IV-a, ultima înaintea turneului final ce se va desfășura în luna noiembrie la București. Concursul îi va avea în prim-plan pe cei mai titrați jucători de scrabble din țară, care își vor disputa șansele la câștigarea unui nou titlu de campion național, Brașovul fiind și el reprezentat în aceste întreceri. La competiții, pot participa jucătorii legitimaţi la cluburile de scrabble afiliate la Federația Română de Scrabble.

Campionatul Naţional Individual de Scrabble (seniori), precum și Campionatul Național de Scrabble Intercluburi sunt organizate de Federația Română de Scrabble (FRSc) și vor avea loc la  Săcele, la Hotel Ave Lux de pe calea București nr. 7.

Programul competițiilor se va desfășura astfel: vineri se vor desfășura cele opt tururi de partide de libere, sâmbătă – probele de duplicat clasic, compunere („Heptascrabble”) și anticipație, iar duminică – duplicatele completiv și eliptic. Tot duminică, în jurul orei 13, se va organiza festivitatea de premiere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.