Virgil Popa, primar Săcele: „Spitalul nostru municipal este arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID”

Virgil Popa - primar Săcele
Spitalul muncipipal Săcele este arhiplin, cu pacienţi cu COVID-19, spune primarul din Săcele, Virgil Popa, care susţine că valul 4 al pandemiei a lovit din plin localitatea. 
 
„Din păcate, nici Municipiul Săcele nu este ocolit de valul 4, iar numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 crește în fiecare zi, Spitalul Municipal Săcele fiind arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID. Astăzi, incidența la Săcele este de 5.64 cazuri/mia de locuitori și ne îndreptăm spre pragul de 6 cazuri/ mia de locuitori, prag ce va consta în introducerea de restricții dure pentru cei nevaccinați”, declară Virgil Popa. 
 
Ca și administrație locală, Primăria Săcele a făcut demersurile necesare pentru a veni în sprijinul săcelenilor și a comunităților din jur. Pe lângă centrul de testare, la Policlinica Municipiului Săcele a fost amenajat și un centru de vaccinare unde săcelenii se pot imuniza cu toate cele 4 tipuri de vaccin: Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson.
 
„Doar prin imunizarea în masă putem face pași spre o viață normală. Vă îndemn să vă vaccinați și să le recomandați rudelor, prietenilor, vecinilor să se vaccineze. Revenirea la normalitate depinde de fiecare dintre noi”, a mai spus primarul Virgil Popa. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.