FOTO. Ce-și mai uită călătorii în autobuzele RATBV. Vezi lista obiectelor găsite în mijloacele de transport și de unde le poți recupera

Rucsacurile sunt cele mai frecvente obiecte pe care călătorii le uită în autobuzele RATBV. Nu lipsesc însă nici sacoșele de cumpărături, gențile de voiaj, cărțile sau chiar pantofii.

RATBV SA, prin angajații săi de la Curățenie, recuperează la capetele de linie toate obiectele uitate de călători în mijloacele de transport și le păstrează câteva zile la sediul său de pe strada Hărmanului nr. 49 unde se află Serviciul Relații Clienți.

De exemplu, în ultima perioadă, din mijloacele de transport în comun au fost recuperate cinci rucsacuri de diferite modele și culori, o geantă de voiaj, o pereche de teniști, un portofel cu abonament RATBV și cu carduri bancare, două blocuri de desen, o sacoșă pe roți, pentru cumpărături și o pungă cu cărți de limba engleză.

Aceste bunuri, care sunt prezentate și pe pagina de facebook RATBV Brașov, pot fi recuperate azi și mâine de la Serviciul Relații Clienți al companiei, în cazul în care cineva le recunoaște De luni, 22 octombrie, obiectele vor putea fi revendicate doar de la Poliție.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.