FOTO. DN1 în șantier, la intrarea în Predeal dinspre Azuga, cel puțin până la sfârșitul săptămânii

DN1 rămâne în şantier  cel puţin până la sfârşitul acestei săptămâni, pe teritoriul judeţului Braşov, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov (DRDP).
 
La intrarea în Predeal dinspre București se fac asfaltări care vor dura  cel puţin până la sfârşitul săptămânii, după cum a precitzat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brşov, lucrările urmând a se face doar în zilele lucrătoare. 
 
„Zona afectată va fi semnalizată, iar traficul va fi dirijat de semafoare. Menţionăm, de asemenea, că reparaţiile se vor desfăşura doar în timpul săptămânii, între luni şi joi, astfel încât să nu afecteze traficul din weekend. Lucrarile sunt executate în regie proprie cu utilajele din dotarea Secţiei Producţie din cadrul DRDP Braşov“, a mai precizat reprezentantul DRDP. 
 
Reparațiile drumului național DN1, din Predeal spre limita cu județul Prahova au început la 1 octombrie. Până acum, DRDP a făcut o pauză doar între 5 și 7 octombrie, alegând să nu lucreze pe perioada weekend-ului, pentru a nu îngreuna și mai mult traficul intens de pe valea Prahovei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.