Handbalistele Coronei joacă duminică, pe teren propriu, cu HC Zalău

Echipa de handbal Corona Braşov are duminică, de la ora 12.00, un meci foarte greu, pe teren propriu în compania formaţiei HC Zalău. Antrenorul echipei Corona Braşov, Dragoş Dobrescu a spus înaintea partidei că este convins că formaţia antrenată de Gheorghe Tadici va veni sub Tâmpa cu intenţia de a lua toate punctele puse în joc, dar că speră ca handbalistele Braşovului să conştientizeze importanţa partidei pentru Corona. „Cred că a venit momentul să vorbim mai puţin şi să facem mai mult în teren. Suntem într-o situaţie mai mult decât delicată şi trebuie să arătăm în teren altceva decât am arătat până acum. Sper ca fetele să conştientizeze importanţa partidei şi să realizeze că doar victoria ne mai poate da speranţe că vom ieşi din impasul acesta. Va fi un meci infernal, din punctul meu de vedere, pentru că ştim cu toţii cât de bătăioasă este echipa Zalăului, însă cu toate acestea sper să fin noi cei care ieşim de pe teren învingători”, a spus Dragoş Dobrescu.

Tehnicianul Coronei a mai adăugat că nu îşi explică atitudinea echipei din meciul cu CSM Bucureşti, unul pierdut categoric de Corona, scor   37-21 (19-13). „Cred că este aproape imposibil de explicat jocul nostru de la Bucureşti. Am discutat cu fetele, nu a fost niciun fel de presiune pe ele, tot ce ne-am dorit a fost să le vedem mai implicate în joc, ceea ce nu am văzut însă. Încerc să le fac să uite acel meci şi să ne concentrăm pe ce urmează, dar ştiu că nu e uşor. Atunci când parca nimic nu îţi iese cum ţi-ai dorit, nu e uşor să găseşti forţa de a merge mai departe, dar suntem cu toţii profesionişti şi trebuie să ne facem treaba şi salvăm ce mai poate fi salvat din acest sezon”, a spus antrenorul Coronei. Pentru Corona au marcat în meciul cu CSM Bucureşti: Chiper 3, Ciuciulete 3, Tatar 3, Popa 3, Chiricuta 2, Buceschi 2, Tiron 2, Bloj 1, Bucur 1, Cretu 1.

În altă ordine de idei, Corona Braşov va juca împotriva echipei HCM Râmnicu Vâlcea, în sferturile de finală ale Cupei României. Gruparea vâlceană a învins miercuri seară pe Rapid cu scorul de 31-24 (15-11), în optimile de finală ale Cupei Romaniei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.