Ekaterina Vetkova s-a alăturat echipei Corona Brașov, la antrenamente

Jucătoarea echipei de handbal Corona Braşov, rusoaica Ekateriona Vetkova, a ajuns marţi seara în Braşov iar miercuri s-a alăturat echipei pregătite de Ion Crăciun la antrenament. Pivotul Ekaterina Vetkova este a treia jucătoare străină care a ajuns la Corona, după  portarul Dragica Tatalovic şi interul Marina Dmitrovic.

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că antrenamentele decurg normal şi este mulţumit de implicarea fetelor în antrenamente.

„Este devreme să spun prea multe, pentru că avem o săptămână şi câteva zile de antrenamente împreună, dar le văd pe fete motivate şi implicate în pregătire iar asta mă bucură. Normal, nu este o perioadă uşoară pentru sportivi, pentru că este cea în care punem baza pregătirii fizice, dar îmbinăm antrenamentele fizice cu cele în sală. Îmi doresc să nu apară accidentări iar fetele care au probleme medicale să le rezolve cu bine”, a spus Ion Crăciun.

În această perioadă, echipa de handbal se va antrena la Braşov, pe toată durata lunii iulie, antrenorul Ion Crăciun incluzând în program atât antrenamente fizice cât şi în sală.  În luna august, Corona va juca mai multe partide amicale, cu SCM Gloria Buzău, Măgura Cisnădie, va participa la un turneu la Roman alături de SCM Gloria Buzău, Danubius Galaţi şi CSM Roman. De asemenea, pe finalul lunii august, handbalistele Coronei se vor deplasa în Croaţia, pentru un turneu la Korpivnica, alături de Podravka, Krim şi Pogon Baltica Szeczin.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.