Corona Brașov caută azi revanșa cu Gloria Bistrița, în Liga Națională de Handbal

Echipa de handbal Corona Braşov va juca marţi, de la ora 17.30, pe teren propriu cu Gloria Bistriţa, formaţie aflată în acest moment pe locul 7 în clasament, dar care încă se bate cu şanse, pentru un loc în prima parte a clasamentului.





Antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că se aşteaptă la un joc foarte greu având în vedere că vor avea în faţă una dintre formaţiile care au un joc constant şi au în lot mai multe internaţionale.

„Ne pregătim de un joc greu, de încă un examen pe care vrem să îl trecem cu bine. Bistriţa este o echipă bună, o echipă care a reuşit până acum şi câteva surprize printr-un joc foarte bun. Noi trebuie să fim conştienţi că vor veni la Braşov dornice să îşi ia revanşa după meciul din tur, astfel că trebuie să intrăm în teren cu determinare şi concentrare maximă pentru că numai aşa putem să ne apărăm punctele pe teren propriu”, a declarat Ion Crăciun.

Tehnicianul Coronei este de părere că echipa îşi poate îndeplini obiectivul numai abordând toate meciurile de acum înainte cu maximă seriozitate.

„Ne luptăm pentru un obiectiv pe care ni-l putem îndeplini numai dacă dăm dovadă de seriozitate meci de meci. Cred că fetele au înţeles că avem o şansă mare şi că indiferent cine se află în teren, trebuie să facem totul pentru a reuşi. Începem să recupăm şi fetele care au avut probleme medicale, şi sper ca în curând să avem toată echipa aptă”, a mai spus Ion Crăciun, care încp nu se poate baza pe Georgiana Ciuciulete şi Laura Chiper, aflate în recuperare după intervenţii la genunchi, respectiv cot.


Meciul dintre Corona Braşov şi Gloria Bistriţa se va juca marţi, de la ora 17.30 în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Preţul biletelor este de 10 lei – tribuna mare şi 15 lei – tribuna mică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.