USR Brașov și-a schimbat președintele și a ales o nouă structură de conducere

Filiala județeană USR Brașov are noi structuri de conducere, arbitraj și control, în urma alegerilor  din cadrul Conferinței Județene care a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, la finalul mandatului structurilor anterioare.
 
Noul președinte al Filialei județene USR Brașov este Ambrozie Irineu Darau, fondator și fost președinte al filialei locale Făgăraș. Darău este fost olimpic la informatică și istorie, absolvent de informatică la Universitatea din București, iar în prezent urmează un master în studii despre Uniunea Europeană și este antreprenor în domeniul consultanței în software și management. 

Biroul Filialei Județene USR Brașov este format din 11 membri, dintre care un președinte şi 8 vice-președinți din diverse filiale locale: Andrei Miftode (Brașov), Marian Spiridon (Brașov), Sebastian Lupu (Râșnov), Andrei Dănilă (Brașov), Erwan Joliff (Făgăraș), Codruț Bucur (Brașov), Mircea Toiu (Ghimbav), Naomi Reniuţ Ursoiu (Brașov), Bogdan Popovici (Brașov), Diana Novac (Sînpetru).

Claudiu Dumitriu, cel care în ultimele luni a înedeplinit funcția de președinte al USR Brașov nu se mai găsește în structura de conducere a filialei. 

Comisia de Arbitraj a filialei județene are următoarea componentă: Alexandra Coliban, Mihaela Muşan, Dana Rusu, Mihaela Scânteie, Marinela Beșleagă.

Comisia de Cenzori a filialei județene este formată din 3 membri, care au rolul de a verifică activitatea financiară a filialei judeţene şi de a gestiona patrimoniul acesteia: Adrian Sabău, Cătălin Fodor, Petrișor Tudor.

Conduceri noi și la organizațiile locale Brașov, Sînpetru, Zărnești, Moeciu și Săcele

În urma alegerilor din structurile locale, organizația municipală Brașov este condusă de avocatul Victor Ilie, la Sînpetru președinte este Eugen Cucu, la Moieciu – George Florin Gârbacea, la Zărnești – Adrian Nicolae Tipeiu. Organziația Săcele este condusă de Carmen Beju. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.