FOTO. Accident cu 5 victime pe Calea Făgărașului, la intrarea în Brașov

Două autoturisme s-au tamponat în această dimineață pe Calea Făgărașului, în zona terminalului RATBV de la Bartolomeu, în urma incidentului rezultând cinci victime. 

„În această dimineață, în jurul orelor 10.00, un bărbat în vârstă de 70 ani, care conducea un autoturism pe Calea Făgărașului din municipiul Brașov, dinspre strada Lunga către comuna Cristian, la intersecție cu Șoseaua Cristianului, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes, care se deplasa din sens opus. Din impact a rezultat vătămarea corporală a șoferului auto Mercedes și a patru persoane, pasageri în acest autoturism. Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice. Se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, cele cinci persoane au refuzat să fie transportate la spital. În urma accidentului, ambele autoturisme au fost avariate grav. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.