Licitații „uitate” prin sertarele ANAP. Consiliul Județean Brașov așteaptă de câteva luni validarea unor dosare

Modul în care Agenția Națională a Achizițiilor Publice analizează dosarele licitațiilor îl nemulțumește pe președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, care a afirmat zilele trecute că, în unele situații, trec și câteva luni până la validarea documentațiilor.

De exemplu, a precizat Veștea,  documentația licitației pentru modernizarea drumului Victoria – Viștișoara, a fost depusă la ANAP încă din 31 iulie 2018, dar nici acum nu a venit un răspuns din partea instituției respective.

De asemenea, a continuat reprezentantul administrației județene, documentația pentru lansarea licitației în vederea proiectării și execuției terminalului aeroportului este trimisă deja de trei săptămâni și nu avem niciun semnal de la ANAP. „Sper totuși să depășim aceste întârzieri și să nu mai stăm degeaba, pentru că riscăm să nu ne încadrăm în calendarul pe care ni l-am propus. Așteptăm vești de la ANAP, astfel încât să putem desfășura licitația în următoarea lună, iar până la sfârșitul anului să adjudecăm contractul. Sunt nemulțumit de aceste întârzieri, care în final nu fac altceva decât să prelungească și datele de punere în aplicare a acestor proiecte, după cum ne-am propus”, a declarat Veștea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.