Afiș de 1000 de euro pentru Centenar, agățat pe sediul Prefecturii Brașov

În anul Centenarului, toate prefecturile din România au primit ordin să amplaseze pe sediile instituțiilor mash-uri dedicate împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Instituția Prefectului Brașov s-a conformat, iar pe sediul Palatului Administrativ a apărut un mash de mari dimensiuni. Afișul este unul „minimalist”: tricolorul format dintr-o masă de oameni. Ce-i drept, sunt și câțiva oameni ieșiți din dreptunghiuri, cel mai probabil pentru a oferi dinamism imaginii. Cât despre mesaj, acesta este la fel de simplu: „Sărbătorim împreună”.

De producție, design grafic și montaj s-a ocupat o firmă din Râșnov, SC Inovativ SRL, care a obținut contractul, în valoare de 4.200 lei fără TVA, adică 4.998 lei cu tot cu TVA (adică 1.086 euro), prin atribuire directă.

De menționat că Marian Rasaliu, a fost detașat în funcția de prefect, de la Primăria Râșnov.

Pe de altă parte, în ultima perioadă, Inovativ Media este o firmă ce a încheiat mai multe contracte cu instituții publice sau companii subordonate autorităților publice. La o scurtă verifivcare pe platforma de achiziții publice SICAP, acest SRL a încheiat în ultima perioadă contracte pe bani publici cu: Muzeul Județean de Istorie Brașov (cel mai mare în valoare de 15.966 lei, fără TVA), cu operatorul regional Compania Apa (3.200 lei fără TVA), în al cărei Consiliul de Administrație este directorul economic al Consiliului Județean, Gabriela Agafiței, care a lucrat în Primăria Râșnov. Totodată, această firmă a încheiat contracte și cu Primăria Râșnov, cel mai mare în valoare de 14.190 lei. Aceeași firmă a semnat și un contract în valoare de 100.000 lei cu Agenția Metropolitană Brașov, pentru 1.000 de exemplare din materialul „O istorie în imagini a orașului Brașov, începând din perioada imediat următoare Marii Uniri până în prezent”

Un al doilea afiș, de aceleași dimensiuni, agățat pe clădire, aparține Consiliului Județean Brașov și are imprimat pe el noua stemă a județului, aprobată recent în plen, cu unele obiecții din partea unor consilieri județeni. Stema va trebui aprobată și prin Hotărâre de Guvern. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.