La ultimul atelier de educație muzeală pentru copii, „Casa Mureșenilor“ strânge și cadouri pentru 10 copii defavorizați

Muzeul „Casa Mureșenilor” organizează sâmbătă, 22 decembrie 2018, de la ora 11, ultima activitate de educație muzeală pe anul acesta. La această activitate vor participa 20 de copii cu vârste între 5 și 14 ani care se pot înscrie la nr. de telefon 0268/477864. Mai multe detalii pot fi obținute de la Ovidiu Savu, șef serviciu în cadrul  Muzeului, care coordonează acest program.  
„Sunt invitați un număr de 20 de  copii cu vârsta de la 5 la 14 ani pentru a modela în lut. Ascultăm «Povestea Crăciunului» și facem schimburi de jucării pe care nu le mai folosim.  Activitatea este și una filantropică, cei care se vor înscrie pot aduce jucăriile pe care nu le mai folosesc, haine și alimente neperisabile pentru a bucura de Crăciun un număr de 10 copii defavorizați – 1 copil de un an, 2 de 5 ani, ceilalți de 8 și 12 ani. Ei sunt  din Racoș, Săcele și Brașov“, spune Ovidiu Savu.
 Costul participării la acest atelier este de 5 lei pentru fiecare participant. Activitatea se va desfășura între orele 11- 13.
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.