RATBV scumpeşte biletele şi abonamentele pe transportul în comun, de la 1 ianuarie 2019!

De la 1 ianuarie, RATBV scumpeşte tarifele pe transportul în comun din municipiul Braşov. De la 1 ianuarie 2019, prețul unui abonament lunar pe toate liniile va fi de 85 de lei, de la 70 de lei prezent, iar prețul unei călătorii va fi de 2,5 lei, de la 2 lei în prezent.

Vor fi modificate și tarifele pentru călătorii care beneficiază de diverse reduceri, astfel că, de exemplu, prețul unui pachet de două călătorii pentru pensionari va fi de 2,5 lei, de la 2 lei. Noile tarife vor fi afișate la toate punctele de vânzare și pe site-ul societății, respectiv www.ratbv.ro.

Prețul biletului contravențional va rămâne 60 de lei, însă noul Plan tarifar include și un nou titlu, respectiv cel de „Bilet cu suprataxă pentru nevalidare abonament – 10 lei”.

Conducerea societății RATBV S.A. îi roagă pe toți clienții săi să manifeste înțelegere față de aceste modificări de tarife și precizează că, în actualul context economic, ele sunt obligatorii pentru a putea menține și crește calitatea serviciului de transport public de călători în municipiul Brașov. De asemenea, conducerea societății îi asigură pe toți clienții săi că a amânat cât de mult s-a putut momentul aplicării acestor modificări de tarife, însă acum trebuie implementată această măsură, așa cum s-a întâmplat de ceva vreme și în alte orașe similare Brașovului (Timișoara, Cluj, Iași, Ploiești, Oradea, Arad etc.)“, este mesajul conducerii RATBV.   

Conducerea RATBV mai perecizează că ultimele modificări de tarife la transportul public de călători au avut loc în municipiul Brașov în urmă cu șase ani (ianuarie 2013) pentru bilete și în urmă cu trei ani (ianuarie 2016) pentru abonamente. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.