Fetiță de 11 ani, ajunsă la spitalul din Brașov după o operație în care medicii au uitat în corpul ei un tifon

O fetiţă de 11 ani din Sinaia a ajuns în stare gravă la Urgențe, la spitalul din Braşov, după ce a fost tratată câteva zile la spitalul din Sinaia pentru o infecţie puternică. La Brașov, fetiţa a eliminat prin uretră fire dintr-un tifon, cel mai probabil uitat în corpul ei în urmă cu un an, când a fost operată la Sinaia, de apendicită, scrie Mediafax. 



 

Mama fetiţei a declarat corespondentului MEDIAFAX, că fetiţa a început să aibă dureri foarte puternice pe 19 ianuarie. A doua zi, fetiţa a ajuns la Urgenţe, la Sinaia, unde medicii i-au pus o perfuzie, i-au făcut analize şi a rezultat că are o infecţie. Fetiţa a primit antibiotic, însă se simţea din ce în ce mai rău, așa că la sugestia doctorilor, părinții au adus-o la Urgențe la Spitalul de Copii din Brașov. Aici, fetiţa a eliminat un tifon, iar după investigații, medicii au găsit şi extras un al doilea tifon din corpul ei.  

Potrivit MEDIAFAX, doctorii de la Brașov le-au confirmat părinților că este vorba despre un tifon uitat la operația de apendicită pe care fetița a suferit-o anul trecut, la spitalul din Sinaia. 

 „A fost noroc că tifonul a fost foarte steril, astfel nu s-a întâmplat nenorocirea. Au confirmat doctorii că este uitat tifonul de la operaţia de apendicită. Corpul nu produce tifon, altă operaţie nu a avut, de introdus nu se putea introduce“, a spus mama fetiției, Maria Marcu. 

Părinții nu au decis încă dacă se vor îndrepta împotriva medicilor care le-au operat fetița de apendicită. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.