Firmele de deszăpezire au răspândit peste 300 de tone de material antiderapant pe străzile Brașovului

Având în vedere că în cursul acestei nopți a început să ningă,  cele două firme care se ocupă de deszăpezirea străzilor din Brașov, Comprest și Eurostrada, au scos încă de aseară utilajele pe străzi, răspândind 320 de tone de material antiderapant.   

Potrivit Primăriei Brașov, Comprest  a acționat cu 20 de utilaje și a răspândit 240 de tone de material antiderapant. „Această firmă mai are în stoc aproximativ 340 de tone, dar de mâine va face reaprovizionarea”, au precizat reprezentanții Primăriei Brașov.

Eurostrada a acționat cu 15 utilaje și a  răspândit aproximativ 80 de tone de material antiderapant, iar pe stoc mai are aproximativ 520 de tone.

„Până acum, nu au semnalate probleme majore în activitatea de deszăpezire. Acum (duminică, în jurul orei 13.00 – n.n.) s-a intrat deja  în interiorul cartierelor, cele două firme având pe teren 16 utilaje. Pe drumul de Poiană și în stațiune acționează 4 utilaje și se circula în condiții bune”, au mai transmis cei de la Primăria Brașov. 

Pe de altă parte, având în vedere că va ninge până mâine, Primăria Brașov a făcut un apel la brașoveni ca luni dimineața să folosească mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la serviciu, iar dacă folosesc mașinile personale, să le aibă  echipate pentru condiții de iarnă.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.