VIDEO. „Bărbații” din PSD Brașov s-au ascuns sub fusta Roxanei Mînzatu, la protestul din fața hotelului Aro

Secretarul general al PSD, Codrin Șfefănescu, a fost întâmpinat la Brașov de un alai de protestatari, când a venit marți la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Brașov, asta după ce cu numai o zi înainte a fost huiduit și la Sibiu. 

Reprezentantul conducerii centrale a PSD a ajuns la Hotelul Aro Palace, unde s-a desfășurat ședința Comitetului Executiv Județean al PSD, în jurul orei 17.00, fiind însoțit de mai mulți social-democrații brașoveni, printre care Roxana Mînzatu, Marius Dunca sau Viorel Chiriac. În fața hotelului erau 15 – 20 de protestatari, care au început să îi huiduie pe PSD-iști, iar între cele două tabere s-a purtat un scurt dialog cu voci ridicate. 



 

Un protestatar i-a spus secretarului general al PSD că foarte mulţi români pleacă din ţară, că aproape fiecare român are o rudă sau un apropiat care lucrează în străinătate. Ștefănescu a spus, în schimb, că şi el are rude şi prieteni care au plecat din ţară, dar a anunțat că „îi facem să se întoarcă prin măsuri coerente şi raţionale”Nu a ratat șansa de a spune că multe mesaje privind plecarea românilor în străinătate sunt „minciuni de pe site-urile USR”. 

„Dacă tot este creștere economică, de ce placă românii?”, a întrebat un protestatar. „Pentru că este democrație. (…) Pleacă, se întorc înapoi, își fac case, gospodării… ”, a fost răspunsul lui Ștefănescu. 

Singura persoană care l-a susținut pe Ștefănescu în disputa cu protestatarii brașoveni a fost Roxana Mînzatu, care a încercat să aducă discuția pe un teren pe care ea îl considera favorabil PSD-ului: „Ați văzut statisticile privind plecarea medicilor? Ați văzut că în 2017 și 2018 au plecat mult mai puțini decât în anii trecuți? Noi vă spunem ce încercăm să facem pentru ca românii să nu mai plece și unde am reușit”. 

În dialogul intens al Roxanei Mînzatu cu protestatarii nu a intervenit nici Marius Dunca (președinte PSD Brașov), nici Viorel Chiriac (prim-vicepreședinte), cei doi preferând să stea deoparte și să o lase pe social-democrata brașoveană să „încaseze huiduielile”. Ba mai mult, când a intervenit Mînzatu, iar protestatarii huiduiau, unul dintre manifestanți a fost cel care le-a spus oamenilor: „Stați puțin, vorbește o doamnă”. 

Întâlnirea protestatarilor cu liderii PSD a durat mai puțin de 5 minute. 

Publicată de Adrian Ciocălău pe Marţi, 22 ianuarie 2019

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.