Fotbalistul braşovean Gabriel Tamaş, arestat în Israel

Foto: sport1.maariv.co.il

Gabi Tamaș nu a reușit să se țină prea mult departe de scandaluri.



 

Potriovit hotnews.ro, internaționalul român fiind prins băut la volan în Israel în timp ce conducea cu 205 km/h (limita de viteză era de 90 km/h). Fundașul avea o concentrație alcoolică de 0.77 g/l alcool pur în aerul expirat, de 3 ori mai mare decât limita legală în Israel.

Conform presei din Israel, citată de gsp.ro, Tamaș se află la un tribunal din Petah Tikva, acolo unde așteaptă o decizie în ceea ce-l privește. Jucătorul este însoțit de un oficial al echipei Hapoel Haifa, la care este legitimat. Apărătorul a rămas fără permisul de conducere și fără telefonul mobil.  
 
Născut pe 9 noiembrie 1983 la Brașov, Gabi Tamaș a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford și FCSB. La Hapoel Haifa a ajuns în vara lui 2017. Tamaș a jucat ultimul meci pentru naționala României în confruntarea cu Serbia, din Liga Națiunilor. El a fost eliminat în minutul 44, după un fault dur.

Braşoveanul Gabriel Tamaş (35 de ani), vorbea în decembrie 2018, într-un interviuacordat publicaţiei israeliene Yedioth Ahronot, despre problemele extrasportive cu care s-a confruntat în timpul carierei. Bineînţeles, nu au lipsit întrebările legate de consumul de alcool. „Nu e treaba nimănui cât beau eu, e important s-o fac cu măsură. Unde scrie că nu ai voie să ieși în oraș dacă pierzi un meci? Nu ești la pușcărie“, a fost răspunsul oferit de Gabriel Tamaş.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.