La solicitarea cetățenilor, SPLT va deschide o casierie în cartierul Tractorul

Serviciul public local de termoficare va înființa un punct de lucru în cartierul Tractorul, acolo unde abonații din zonă vor putea să își plătească facturile.



Propunerea a venit din partea consilierului local Adrian Oprică, în ședința de Consiliu Local a municipiului Brașov,  care a avut loc zi.

„În urma mai multor discuții pe care le-am avut la biroul de consilier de pe strada Bronzului, am primit din partea cetățenilor această solicitare, de a reînființa o casierie a SPLT în cartierul Tractorul, pentru a le facilita astfel oamenilor, plata facturilor la serviciile de termoficare. Tractorul este cartierul în care SPLT are cei mai mulți abonați și am considerat că acesta este o propunere pentru a fi adusă în fața Executivului Primariei”, a declarat consilierul local Adrian Oprică  (PNL).

Potrivit viceprimaruluoi Costel Mihai (Foto), această propunere va fi pusă în aplicare chiar din această primăvară,  imediat după aprobarea bugetului local. 

Foto: Primaria Brasov

„Această discuție este în atenția noastră în sensul în care în cel mai scurt timp după aprobarea bugetului local vom înființa acest punct de lucru. Știm că în Tractorul avem cei mai mulți abonați la sistemul public de termoficare și de asemenea, tot acolo avem și un important proiect de extindere si modernizare a rețelelor de termoficare, prin care ne propunem să oferim servicii cat mai bune și sa atragem în continuare cat mai mulți clienți din zona noilor dezvoltări imobiliare”, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.