Corona Brașov Wolves a câștigat pentru a treia oară campionatul național de hochei

Foto: Daniel Maximilian Milata

Corona Brașov Wolves este campioană națională de hochei, după ce a câștigat cel de-al 4 lea meci cu CSM Galați. Finala s-a desfășurat după sistemul „cel mai bun din cinci partide”.  Ultima partidă s-a desfășurat sâmbătă la Patinoarul Olimpic din Brașov, unde hocheiștii Coronei i-au surclasat pe gălățeni cu 7-2 (1-1, 2-1, 4-0), astfel că scorul general a ajuns la 4-1 pentru Corona. Pentru Corona au înscris Zsok (min. 9’08”), Gliga (min. 29’46”) , Lidhammar (min. 33’59”),  Tendlermin (min .49’19”) , Lee (min. 50’31”) și Tranca  (min. 56’11”).  

Primele două meciuri ale finalei Campionatului Național de hochei s-au desfășura la Galați. În primul meci, CSM Galaţi s-a impus cu 5-2. Al doilea meci al finalei a avut nevoie de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei, la finalul celor trei reprize, scorul fiind 2-2. Partida a fost câștigată de Corona Brașov, cu 3-2, după prelungiri, astfel încât scorul general al finalei a devenit 1-1.  

 Al treilea meci s-a desfășurat vineri la Brașov, unde  hocheiștii brașoveni i-au învins pe gălățeni cu scorul final 6-2 (3-0, 2-2, 1-0). 

Corona Brașov Wolves a mai câștigat campionatul național în sezonul 2013 – 2014 și în sezonul 2016-2017.  

„Am întâlnit în finală o echipă oarecum incomodă, care ne-a creat probleme doar în primul meci de la Galați, dar asta nu înseamnă că noi nu am jucat bine, chiar dacă am pierdut primul meci acolo. Apoi, am dominat toate disputele și am câștigat titlul. Din fericire pentru mine, este al treilea titlu în șase sezoane, ceea ce mă bucură enorm. Consider că Brașovul merită performanță. Noi suntem campioni și, în ciuda unor perioade de cădere a echipei, până la urmă ne-am îndeplinit obiectivul, pentru că titlul național trebuie să fie cel mai prețios în viața oricărei echipe, indiferent de sport”, a spus Emilian Cernica, președintele secției de hochei de la Corona Brașov.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.