FOTO&VIDEO. Rareș Bogdan, discurs pentru „Brașovul lui George“: De aici a început deșteptarea României!

Aflat pe prima poziție a listei PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a declarat duminică la Brașov că s-a alăturat liberalilor întrucât are încredere în echipa pe care partidul o are, atât la nivel național, cât și la nivel local.



De altfel, el s-a adresat duminică „Brașovului lui George“, spunând că PNL are oameni capabili, care și-au demonstrat deja știința de a guverna.

 

 

„Primii oameni care au spus «Stop» comuniştilor, bolşevicilor, au fost braşovenii. De aici a început deşteptarea României. Aici, la Braşov, în Munţii Făgăraşului, atunci când România era călcată în picioare, elitele României erau îngenuncheate în puşcării,  o mână de oameni au arătat că nu se supun. Sunt luptătorii noştri din munţi, pe care nu îi vom putea uita niciodată şi nu-I vom jighi, aşa cum a făcut-o Şerban Nicolae”, a spus Rareș Bogdan.



Candidatul care ocupă prima poziție pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare a adăugat:

„Îmi este uşor să vorbesc de Braşovul lui George. Uitaţi-vă cum arată. Îmi este uşor să vorbesc de Adrian Veştea şi de judeţul Braşov, care dezvoltă aeroportul. Îl vom ajuta împreună cu europarlamentarii să aducem cei 40 de milioane de euro, pentru a face corpurile de clădire de la Braşov. Braşovul merită un aeroport (…) Asta înseamnă guvernare: să aducem cele 32 de miliarde de euro acasă, să nu le lăsăm la Bruxelles, pentru ca dumneavoastră să aveţi o viaţă mai bună. Ce vom face noi? Simplu: vom finanţa autostrada de la Braşov la Ploieşti, cu fonduri europene. Vom finanţa autostrada de la Braşov la Sibiu, cu fonduri europene. Spitalul regional de la Braşov – cu fonduri europene. Aeroportul de la Braşov – cu fonduri europene. Noi nu stăm cu mâna întinsă!”, a spus Rareș Bogdan în discursul lui la lansarea canduidaților PNL, din Piața Sfatului din Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.