Dr. Cristina Vecerdi, fost coordonator UPU-SMURD, este noul deputat de Braşov

Fosta coordonatoare a Unității de Primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, dr. Cristina Vecerdi, este cel mai nou parlamentar de Brașov. Ea a depus jurământul de deputat miercuri, înlocuindu-l pe Sorin Banciu, care a demisionat pentru a ocupa un post de secretar de stat la Ministerul Mediului. 

Dr. Cristina Vecerdi a fost aleasă, în urma alegerilor din 2020, pe listele propuse de PNL Brașov, ea fiind pe poziția a 4-a în aceste propuneri. În camera Deputaților, Vecerdi va face parte din Comisia de Sănătate. Dn punct de vedere politic, ea va face echipă cu colegii liberali, coordonați, în Camera Deputaților de Gabriel Andronache. 

Sorin Bancuiu, cel pe care îl înlocuiește dr. Cristina Vecerdi a fost validat ca secretar de stat în urmă cu trei săptămâni, în februarie. Banciu are o expriență bogată în domeniul mediului. 

„Eu sunt silvicultor, am lucrat pe acest domeniu al Mediului, mi se pare mult mai potrivit. Îmi doresc să mă ocup de Direcția de afaceri europene, vreau să închidem cât mai multe dintre dosarele de infringement deschise de Comisia Europeană împotriva României”, a declarat Sorin Banciu, fost candidat, în 2020, la primăria Zărneşti, tot din partea PNL. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.