FOTO&VIDEO. Tentativă de jaf la CEC Bank în Răcădău. Bancomatul aceleiaşi bănci a fost aruncat în aer şi anul trecut

Sucursala CEC Bank din Răcădău a fost călcată din nou de hoţi. În jurul orei 16.00, acolo a avut loc o tentativă de jaf. Un bărbat cu cagulă ar fi intrat în bancă şi folosind un pistol artizanal, a încercat să fure banii. A ieşit însă foarte repede, speriat de reacţia funcţionarei de la bancă, ce ar fi apăsat butonul de panică. La ora 17.00, poliţiştii sunt la faţa locului şi adună date despre acest incindent. 



 

„Astăzi, în jurul orei 16.00, IPJ Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană care avea fața acoperită și un obiect în mână, a pătruns într-o unitate bancară, situată pe raza municipiului Brașov.

Fără să exercite acte de violență și fără să-și însușească vreo sumă de bani, persoana în cauză a părăsit în fugă locația.

Politistii efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și stabilirii stării de fapt.”, a declarat Alina Ivan, sucomisar la Poliția Brașov. 

Filiala CEC Bank din Răcădău a fost călcată de hoţi şi la sfârşitul anului trecut, în decembrie. (Detalii AICI). Atunci, trei hoți care au aruncat în aer bancomatul ar fi furat banii cu care fusese alimentat, conducerea băncii spunând că aceştia au plecat cu 160.000 de lei. Atunci, hoții au spart bancomatul folosind un dispozitiv artizanal ca să detoneze blindajul ATM-ului. După ce au deschis caseta de valori, au fugit cu banii. Filiala bancară în care era bancomatul este la parterul unui bloc, însă niciun apartament nu a fost afectat de explozie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.