Rețeliștii își deschid birou de avize, la Centrul de Informații pentru Cetățeni din Primăria Brașov

Brașovenii care au de obținut avize, certificate sau orice fel de documente din partea firmelor de utilități care operează în municipiul Brașov vor putea face solicitările într-un singur loc, și anume, la Centrul de Informații pentru Cetățeni (CIC), de la Primăria Brașov.



 

Primarul Brașovului, George Scripcaru, le-a solicitat rețeliștilor să-și coreleze bazele de date GIS, iar în maxim 30 de zile să ia în calcul deschiderea unor ghișee în incinta Centrului de Informații pentru Cetățeni. 

„Am avut o nouă discuție cu rețeliștii, să vedem dacă într-o lună putem corela bazele de date ale Companiei Apa, ale Electrica și ale celor de la gaz. Ne dorim ca la CIC fiecare dintre acești operatori să aibă câte un birou, cu câte un funcționar, astfel încât cetățeanul care vine aici să obțină cât mai repede toate informațiile de care are nevoie și să nu mai fie obligat să meargă pe rând la sediile Companiei Apa, la Gaz sau la Electrica. Noi le punem la dispoziție un spațiu la CIC, le punem la dispoziție și infrastructura, iar ei trebuie să vină cu oamenii, bazele de date și calculatoarele”, a explicat primarul George Scripcaru. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.