Separatoare de sens pe DN1, la întrarea în Brașov și limitatoare de viteză în oraș

Comisia comună de Circulaţie și Urbanism din Primăria Brașov a avizat în ședința de marți, instalarea unor separatoare de sens pe DN1, la intrarea municipiul Brașov. 
 


 
 
Separatoarele vor fi instalate pe o lungime de 40 aproximativ metri, înainte de pasajul de la Dârste. 
Potrivit purtătorului decânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, solicitarea vine din partea Poliției Rutiere, ca măsură de creștere a siguranței în trafic. „Poliţiştii au precizat că în această zonă au fost situaţii în care, din neatenţie, şoferii au intrat pe contrasens”, a explicat Sorin Toarcea. 
 
De asemenea, o altă msură de creștere a siguranței în trafic, propusă tot de Poliția Rutieră vizează instalarea unor limitatoare de viteză în zonele unde au avut loc accidente cu pietoni implicați. 
 


 
„ La propunerea reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, la trecerile de pietoni unde în ultima perioadă au fost incidente, a fost avizată instalarea de limitatoare de viteză. În perioada următoare, reprezentanţii primăriei şi cei ai poliţiei rutiere si ai poliţiei locale vor stabili trecerile de pietoni în cazul cărora soluţia optimă este montarea acestor limitatoare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.