31 de locuri de vânzare a brazilor, în piețele din Brașov. Comercializarea pomilor de Crăciun începe după 15 decembrie

Primăria Brașov a anunțat că de săptămâna viitoarelor fi scoase la licitație locurile de vânzare brazi din piețele din oraș.

Astfel, în Piata Astra vor fi scoase la licitație 10 locuri, la Dacia tot 10, Tractorul – 3, Bartolomeu – 2, Star – 6. Prețurile de pornire vor fi: Astra și Star – 9 lei m.p./zi, Dacia – 8 lei m.p./zi, Tractorul – 7 lei m.p./zi, iar Bartolomeu 6 lei m.p./zi.

„Având experiența de anii trecuți, nu ne așteptăm la o cerere foarte mare pentru locuri de brazi. Anul trecut în Piața Star și Bartolomeu nu s-au ocupat toate locurile. În schimb la Dacia s-a licitat pentru două locuri, iar prețul a crescut cu 50%. Perioada pentru vânzare brazi este între 15-24 decembrie“, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. 

Pe lângă aceste prețuri puse la dispoziția comercianților, în piețele agroalimentare din oraș se vor vinde și brazi aduși de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt. Aceștia se vor comercializa la aceleași prețuri ca anul recut – 10, 30 și 50 de lei, în funcție de dimensiuni. Comercializarea brazilor  Regiei Publice Locale a Pădurilor „Kronstadt“ începe după data de 15 decembrie, pomii urmând să fie aduşi în pieţele agroalimentare din oraş, prin rotaţie. Brazii aduşi în pieţe de Regia Pădurilor „Kronstadt“ provin din pepinierele proprii ale regiei, din confiscări sau din tăierea celor care trec pe sub reţelele de înaltă tensiune. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.