VIDEO. Mașină prăbușită într-o groapă de pe strada Octavian Goga din Brașov

O mașină parcată în cartierul Tractorul, într-o zonă amenajată de pe strada Octavian Goga s-a prăbușit marți într-o groapă, după ce terenul de lângă un cămin al rețelei de termoficare s-a prăbușit.

Incidentul s-a produs după ce, nu cu mult timp în urmă, în zonă au fost intervenții la rețeaua de termoficare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, firma care a realizat lucrarea a plătit ridicarea mașinii și va reface întreaga lucrare.

Potrivit unor surse, lucrările s-au făcut cu aviz. Peste conductă s-a pus o placa de beton și pietriș, urmând să se asfalteze, dar între timp, placa de beton a cedat sub greutatea autoturismului. Poliţiştii locali spun că în acest caz a fost vorba de o intervenţie de urgenţă, încheiată la finalul săptămînii trecute, însă asfaltarea nu s-a făcut din cauza conduţiilor meteo. 

Poliția a mers la fața locului și a întocmit un proces-verbal de constatare a situației. Pe de altă parte, proprietarul a afirmat că nu va cere despăgubiri, întrucât mașina este în regulă. 

Directorul Serviciului Public Local de Termoficare Brașov, Mircea Marin, nu a putut fi contactat telefonic, pentru a oferi detalii despre intervențiile realizate în zonă. 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.