Soluție „ingenioasă” de climatizare a autobuzului unui operator privat

Aflat în conflict cu Primăria Brașov, unul dintre operatorii privați de transport călători pare a-și desfășura activitatea conform principiului „merge și așa, că nu ne vede nimeni”. A scos în circulație un autobuz „inovativ” din punct de vedere al climatizării pe timp de vară: geamul uneia dintre uși fiind înlocuit cu o folie de plastic, prin care bate vântul. De asemena, stațiile RATBV au „devenit” și ale „privaților”, care, mai nou, le folosesc și ca parcări. 

Operatorii privați de transport, fie că fac curse regulate (conform licențelor de transport), fie că transportă muncitori la fabrici sunt de mai multă vreme în colimatorul Primăriei Brașov. De mai multe ori, primarul George Scripcaru a reclamat faptul că acești operatori nu respectă nicio regulă și a anunțat că municipalitatea brașoveană va face ordine în domeniu și va stabili reguli clare în ceea ce privește transportul de călători (detalii AICI).



 

Primarul avertiza, în urmă cu o săptămână, că va fi verificată și starea tehnică autobuzelor folosite de companii, nemulțumirea lui fiind că „municipalitatea investește în dotarea RATBV cu autobuze nepoluante, dar, în același timp, sunt operatori privați care fac transport de persoane cu autobuze vechi, care nu corespund și care, practic, anulează tot ce facem noi”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.