FOTO. Bărbatul care a agresat doi angajați ai RATBV este polițist. El s-a ales cu dosar penal

În urma incidentului care a avut loc pe 14 mai, într-o autobază a RATBV, în care un șofer și un alt angajat au fost a loviti de un necunoscut, s-a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe. 

Agresorul este un agent de poliție  iar el este acum verificat si intr-un control intern.



„La data de 14 mai a.c., pe raza municipiului. Bv a avut loc o altercație in trafic între un bărbat care conducea un autoturism și un șofer de autobuz, urmată de agresiune fizică în incinta unei autobaze intre cei doi conducători auto și un alt angajat al societății de transport. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este agent de poliție în cadrul IPJ Brașov și se afla în timpul sau liber. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, aflat pe rol la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a fi dispusa soluție în cauza. De asemenea, la nivelul IPJ Bv s-au declansat verificari prin structura specializata de control intern”, a confirmat IPJ. 

Reamintim că doi angajați ai RATBV S.A. au fost victimele unui incident produs zilele trecute, respectiv pe 14 mai, într-una dintre autobazele societății. Incident s-a soldat cu rănirea celor doi salariațiai RATBV.

În jurul orelor 14.30, un agentul de poliție  necunoscut, a pătruns cu mașina, fără drept în incinta autobazei situate pe Strada Hărmanului nr. 49, a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un șofer de autobuz care își terminase programul de circulație și l-a lovit cu capul în zona feței. În drum spre ieșire, polițistul a agresat un al doilea angajat al RATBV.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.