Patru secții noi de vot, pentru brașovenii din Bartolomeu și Tractorul. Cei din Avantgarden vor vota în cort

Brașovenii din Avangaden Bartolomeu și Tractorul vor avea secții de votare mai aproape de casă, având în vedere că în aceste zone ale orașului, Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat solicitarea Primăriei Brașov privind înființarea a 4 noi secții de votare. 

Astfel, cetățenii din zona Avantgarden Bartolomeu nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la Școala Gimnazială nr. 14, pe str. Agricultorilor nr. 2, ci vor putea vota la cele două secții nou înființate, 151 și 152, care vor fi deschise în cortul de evenimente de pe str. Egretei nr. 6-12.

La Secția nr. 151 pot vota cetățenii cu domiciliul pe străzile Egretei și Lebedei.

La Secția nr. 152, vor putea vota cetățenii cu domiciliul pe străzile Albatrosului, Graurului, Lotusului, Pelicanului, Pescărușului și Salciei.

În cartierul Tractorul cele două noi secții de votare vor fi la Școala Gimnazială nr. 30 și la Școala Gimnazială Profesională Kronstadt.

La Secția nr. 154, care va fi deschisă la Școala Gimnazială nr. 30, str. 1 Decembrie 1918 nr. 4, or putea vota  cetățenii cu domiciliul pe străzile Bronzului, George Moroianu, Ioan V. Socec, Manole Diamandi, Tiberiu Eremia (Tiberiu Eremie).

Cea de a doua secție nou deschisă, nr. 170, va funcționa la Școala Profesională Germană Kronstadt, str. 13 Decembrie nr. 131, iar la aceasta pot vota brașovenii cu domiciliul pe str. 13 Decembrie nr. impare 127-251 și cei cu domiciliul pe str. 13 Decembrie, nr. pare 92-250.

Pe de altă parte, de miercuri, cetățenii pot utiliza aplicația de pe site-ul Primăriei Brașov, brasovcity.ro, pentru a își găsi secția de votare de care aparțin.

109.480 lei, pentru amenajarea secțiilor de votare din Brașov 

Primăria Brașov va plăti 109.480 lei, pentru amenajarea secțiilor de votare pentru alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai. Lucrările vor fi efectuate de SC Recon SA Brașov, care a obținut contractul prin atribuire directă. Firma brașoveană se va ocupa de transportul, montarea și demontarea echipamentelor plăcuțelor cu numărul secției de votare, a urnelor, cabinelor de votare  și a altor piese de mobilier.

În municipiul Brașov sunt amenajate 181 de secții de votare, cu 4 mai multe decât la „Referendumul pentru familie” din perioada 6 – 7 octombrie 2018. În 26 mai, în fiecare dintre ele vor exista câte trei urne de vot, una pentru alegerile europarlamentare, iar celelalte două pentru  referendum (câte o urnă pentru fiecare întrebare).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.