Serviciul Pașapoarte Brașov suspendă activitatea punctului de lucru de la Făgăraș

Începând cu 1 iunie, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Brașov va suspenda temporar activitatea puctului de lucru ce funcţionează în municipiul Făgăraş, iar angajaţii de acolo vor reveni la Braşov, pentru a prelua solicitările care, pe perioada verii cresc foarte mult. 
 


Punctul de lucru de la Făgăraș, care funcționează la parterul Casei de Cultură de pe strada Mihai Vitează nr. 1 va fi repus în funcțiune după 31 august. 
 
Această soluţie a fost adoptată şi vara trecută şi s-a dovedit a fi un succes în soluţionarea numărului mare de solicitări de pașapoarte noi, în perioada concediilor,  spune  Cristina Stuparu, şeful Serviciului Pașapoarte Brașov.
 
Cristina Stuparu, sef-Serv. Pașapoarte Brașov

 

 
„Soluţia suspendării punctului de lucru de la Făgăraş, în perioada 1 iunie – 31 august s-a dovedit a una bună anul trecut pentru că am îmbunătăţit activitatea de la sediul nostru. Oamenii pe care îi trimiteam la Făgăraş au rămas la Braşov şi au preluat și prelucrat un număr mai mare de cereri decât acolo. Avându-i aici, la Braşov, pe această perioadă de vară, vom deschide încă un ghişeu cu programare on-line, ajungând astfel la trei, şi două cu programare de e-ticketing“, a explicat Cristina Stuparu.  


Șeful Serviciului de Paşapoarte Braşov spune că deşi anii trecuţi, pe perioada verii, vacanţele externe şi revenirile în ţară ale românilor  care lucrează în străinătate au creat aglomeraţie mare la ghişee, este de aşteptat ca în următorii ani, astfel de situaţii să fie din ce în ce mai rare. „Poate nu neapărat din acest an, dar peste doi-trei ani vor începe să se vadă efecte faptului că valabilitatea paşapoartelor a crescut, de la cinci la zece ani“, a declarat Cristina Stuparu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.