SPLT Brașov continuă săpăturile. Pe strada Independenței și alte artere din zonă traficul va fi deviat

Primăria Brașov a anunțat că având în vedere lucrările care se execută în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor de transport și distribuție energie termică în zona rezidențială Tractorul din Brașov”, derulat cu finanțare prin programul româno-elvețian, în perioada următoare se vor introduce mai multe restricții de circulație. 



Cum se va circula în perioada următoare: 

  • Începând de luni, 27 mai,  va fi restricționat, în totalitate, traficul str. gral. L. Mociulschi, tronsonul cuprins între prima alee la dreapta dinspre Independenței (este tot Mociulschi) și str. Tablei, traficul fiind deviat astfel Independenței – dreapta pe str. Mociulschi – Aleea Constructorilor – Tablei – Gral. Dumitrache -str. 1 Decembrie 1918 – Independenței.
  • De joi seara (30 mai), se va restricționa traficul pe str. Independenței astfel: înainte de intersecția str. Independenței cu str. Păcii, se va închide prima bandă, în direcția spre 13 Decembrie), circulația dinspre pasaj Independenței spre 13 Decembrie se va derula pe banda 2, care va avea obligatoriu direcția înainte, fără posibilitatea de a vira stânga spre str. G-ral Mociulschi (în prezent de pe banda doi, la semafor, se face stânga spre str. G-ral Mociulschi). Cei care doresc să intre pe str. Mociulschi, vor trebui să meargă până în sensul giratoriu de la intersecția Independenței cu 13 Decembrie, și să se întoarcă pe sensul de mers spre pasaj Independenței, de unde vor putea face dreapta pe Mociulschi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.