Strada Toamnei, mai mult de trei luni în șantier. Compania Apa va moderniza rețelele

De luni, 27 mai și până în 31.08.2019, trotuarele de pe ambele părți ale străzii Toamnei vor fi afectate de lucrările de reabilitare a rețelelor de apă, efectuate de Compania Apa, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană. 



În prima etapă, se va lucra doar pe partea dreaptă, în sensul de mers către intersecția cu strada Hărmanului. Cea de-a doua etapă include trotuarele de pe partea stângă a străzii Toamnei. Aici, se estimează că lucrările vor începe peste două săptămâni.

Reprezentanții Companiei au anunțat că zonele afectate de șantier vor fi semnalizate corespunzător,  dar și faptul că în anumite perioade, locurile de parcare nu vor putea fi utilizate. 

„Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și le mulţumim pentru înțelegere locuitorilor din zonele adiacente”, a transmis conducerea companiei, printr-un comunicat de presă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.