VIDEO. Imagini impresionante cu poliţistul german, originar din Braşov, care i-a ajutat pe românii din Diaspora să voteze la Munchen. A izbucnit în plâns când oamenii l-au aplaudat

Unul dintre momentele cele mai emoționante de la alegerile europene când românii din diaspora au stat la cozi imense pentru a vota s-a consumat în orașul german Munchen. Poliția germană a găsit o soluție inedită pentru a-i ajuta să ajungă la urne, iar astăzi au apărut noi imagini cu polțistul german, originar din Brașov, care a comunicat toată ziua cu oamenii de la coadă, în limba română. O înregistrare video îl arată pe acesta izbucnind în plâns la finalul unei zile grele. Poliţistul face parte din Poliţia germană însă s-a născut la Braşov, după care a emigrat. 



„Aceasta este reacția unui polițist german, care trebuie să trimită toți oamenii acasă, deși poliția a stabilit să lase oamenii să voteze. Cei care au stat toata ziua în soare, făcând un țarc. Ulterior cei de la consulat au închis ușile. RUȘINE lor, RESPECT poliției germane care au încercat, cât au putut să ne ajute..”, a scris pe Facebook Marius Șortan.
 
 
  
Polițistul începe să plângă, în vreme ce mulțimea scandează „Poliția! Poliția” și aplaudă, relatează HotNews.ro.
 
Poliția din München a venit în ajutorul numeroșilor români care încă așteptau la ora 21.00, ora închiderii urnelor, în fața Consulatul României, pentru a își exercita votul. poliţiştii au delimitat, cu garduri, un perimetru în jurul secţiei de votare de la consulat, care să îi cuprindă pe toţi românii care aşteptau la coadă, astfel încât fiecare dintre ei să apuce să voteze.  Cel care a atras atenţia ste un poliţist căruia i-au dat lacrimile când românii i-au mulţumit pentru sprijinul pe care l-a dat pentru a ajunge în secţia de vot. 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.