Erwin Albu, despre o posibilă candidatură la Primăria Codlea: „Știți doar că îmi doresc să am uneltele necesare pentru a munci în favoarea codlenilor…“

Noul viceprimar al municipiului Codlea, ales de Consiliul Local după ce primarul Cătălin Muntean și-a dat demisia iar vicepriamarul Mihai Cîmpeanu a preluat atribuțiile de primar, nu ar exclude o candidatură la Primărie anul viitor, cu sprijinul mai multor formațiuni politice.



„Am purtat și purtăm discuții pentru ceea ce se va întâmpla anul viitor. Mă pun la dispoziția tuturor formațiunilor politice, pentru anul viitor. Recunosc, până acum câteva luni m-am gîndit să emigrez, dar având experiența înființării unui partid și a independenței pe care acesta ți-o oferă, mi-am dat seama că este importantă o susținere cât mai largă pentru a ajunge acolo unde îmi doresc: să muncesc în favoarea cetățenilor“, a spus Erwin Albu, lăsând să se înțeleagă că și-ar dori o nouă candidatură la Primăria munciipiului Codlea, anul viitor.

Într-o conferință de presă organiată azi la PNL Brașov, Erwin Albu a declarat că își dorește foarte mult să aibă uneltele necesare pentru a munci în favoarea cetățenilor din Codlea și a precizat că s-au purtat și se poartă în continuare discuții în acest sens, cu toate formațiunile politice. „Spun despre mine că sunt un cetățean păsător, iar de luni am primit  și niște unelte din partea CL Codlea, pe care le pot folosi pentru a-mi face treaba în favoarea cetățenilor. Tot de luni mi-am dat seama că e important să ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla. Până acum am luptat pentru interesul localității din care provin și mă bucur foarte mult că rezultatul europarlamentarelor a făcut posibile niște lucruri de neimaginat până acum“, a declarat Erwin Albu

Erwin Albu, consilier local din partea Alianței UPC (Uniunea pentru Codlea) + FDGR, a ajuns viceprimar al municipiului cu susținerea celor 8 consilieri locali ai PNL, dar și al PSD.  Dacă se va întâmpla, aceasta ar fi a treia candidatură, după cele din 2012 și 2016, când a fost învins de fiecare dată de candidatul PNL, Cătălin Muntean, care acum d-a retras din funcție, dându-și demisia.



De altfel, Albu spune că după 2016, relația sa cu liberalul Cătălin Muntean și în general cu oamenii politici din Codlea s-a schimbat, în sensul în care a găsit mai multă deschidere din partea acestora, pentru susținerea unor proiecte. 

„Mă bucur că în Codlea s-a ajuns la o conjunctură favorabilă, în care să colaborăm cât mai bine, în favoarea cetăățenilor. Acest mandat început în 2016 a fost unul cu o deschidere foarte bună spre colaborale între formațiunile politice din Codlea“, a declarat Erwin Albu. 

Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea spune că este prea devreme pentru a discuta despre o candidatură la Primăria Codlea, însă a precizat că Erwin Albu a beneficiat de susținerea organizației PNL Codlea, pentru a fi ales în funcție.

Știam despre retragerea lui Cătălin Muntean de ceva vreme, am discutat din timp despre asta și cu colegii din CL, iar opțiunea lor a fost să îl susțină pe Erwin Albu, unul dintre competitorii lui Munteanu. Este o decizie a lor, o decizie asumată pe care și noi o susținem“, a declarat Adrian Veștea. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.