Anunțul AFI după al treilea accident grav într-o lună, pe șantierul din Centrul Civic – Brașov: „Ne oferim întregul sprijin și colaborăm îndeaproape cu poliția și cu autoritățile competente“

Un muncitor și-a pierdut viața luni pe șantierul viitorului mall AFI, din Centrul Civc al Brașovului, după ce a căzut de la înălțime. Este cel de al treilea accident grav din ultima lună, pe acest șantier. 



„Informăm cu deosebit regret că un angajat al unuia dintre subcontractorii AFI Europe România a încetat astăzi din viață pe santierul AFI Brașov. În aceste momente grele, transmitem sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor. Ne oferim întregul sprijin și colaborăm îndeaproape cu poliția și cu autoritatile competente în derularea anchetei privind circumstanțele producerii acestui incident trist. AFI Europe este o companie cu un angajament puternic privind normele legale și procedurile de siguranță care trebuie respectate pe toate șantierele pe care operează – și vom continua să impunem aceste standarde tuturor contractorilor și partenerilor cu care colaborăm“, este mesajul AFI Europe, după acest nou accident grav. 

Poliția și Inspectoratul Teritorial de muncă au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Piatra de temelie a șantierului din Centrul Civic a fost pusă în 2017, iar inițial, investitorii anunțaseră să proiectul va fi gata în toamna anului 2019. Ulterior AFI Europe a revenit și a anunțat că investiția va fi finalizată în prima jumătate a anului 2020.

AFI Braşov ar urma să cuprindă un mall cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 metri pătrați şi două clădiri de birouri clasa A, lângă mall cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 mp, construite în două faze. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.