Consiliul Județean Brașov a lansat licitația pentru varianta scumpă a drumului perimetral de la aeroportul de la Ghimbav

După ce săptămâna trecută consilierii județeni brașoveni au aprobat o nouă valoare a lucrărilor la drumul tehnologic perimetral şi la căile de acces la echipamentele de radio-navigaţie de la aeroport ul de la Ghimbav, miercuri a fost postat și anunțul licitației pe platforma electronică de achiziții publice. Potrivit anunțului amintit, valoarea estimată a contractului este de 8.658.765 lei, fără TVA, iar constructorii sunt așteptați să depună ofertele până la data de 21 august. 



Drumul perimetral va avea o lungime de 7.100 m. Partea carosabilă va avea o lăţime de 3,5 m şi două acostamente, fiecare cu o lăţime de 0,5 m. Pe traseu se vor amenaja platforme de încrucişare.  Prin acest proiect, pe lângă căile de acces către echipamentele de radionavigație se va construi și un drum care se va intersecta cu pista de decolare-aterizare, la jumătatea acesteia, artera urmând a fi folosită pentru salvare, în cazul producerii unor evenimente aeronautice. 
 
Reamintim că săptămâna trecută, într-o ședință extraordinară,  aleşii judeţeni au aprobat noii indicatori tehnico-economici aferenţi investiţiei, în condiţile în care, iniţial, valoarea lucrărilor a fost estimată la 5 milioane de lei. Valoarea proiectului a fost majorată din cauza creșterii prețului manoperei și au materialelor de construcții. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.