Corona Brașov a semnat cu o campioană mondială!

Echipa de handbal Corona Braşov a semnat vineri, un contract cu pivotul naţionalei Braziliei, Elaine Gomes (27 de ani). Jucătoarea este campioană mondială cu echipa națională a Braziliei, titlu câștigat în 2013, și medaliată cu aur la Jocurile Pan Americane din 2015. În carieră, a trecut pe la echipe de club precum Nykobing (Danemarca), Râmnicu Vâlcea (România) sau Kastamonu (Turcia). În sezonul recent încheiat a jucat în campionatul francez, la Nantes. 

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir a declarat că Elaine Gomes este o jucătoare pe care Corona şi-a dorit-o în lot pentru a avea încă un om de bază alături de celălalt pivot al Coronei, Georgiana Ciuciulete.

Liviu Dragomir: „Este foarte bine că am reuşit să perfectăm şi acest transfer. Era important să găsim o jucătoare care să acopere împreună cu Georgiana Ciuciulete postul de pivot, iar acum cred că putem spune că avem această acoperire de care era nevoie. Elaine Gomes va aduce echipei puțin din stilul dinamic al handbalului brazilian. Din ce am urmărit-o, este o jucătoare care combină tehnica cu explozia mișcărilor la linia de 6m, având totodată și un puternic profil defensiv. Alături de celelalte jucătoare pe care le-am transferat în această vară, cred că stilul de joc al Coronei va fi mult mai dinamic şi în acest fel şi mai pe placul suporterilor care vin la sală şi să vadă spectacol în teren. Acum, cred că echipa are aceste ingrediente de a oferi acel handbal pe care de fapt ni-l dorim cu toţii”.

Componentă a echipei Braziliei, Elaine Gomes este în această perioadă în pregătire pentru ediția din acest an a Jocurilor Pan Americane, urmând ca la începutul lunii august să se alăture Coronei la pregătire

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.