Fostul Liceul Forestier din Codlea va fi transformat în imobil pentru clasele primare

Fostul Liceul Forestier din Codlea va fi reabilitat, consolidat și reintrodus în circuitul educațional cu destinația de clădire pentru învățământ. 



Primăria municipiului Codlea a lansat deja pe platforma electronică de achiziții publice SICAP anunțul pentru achiziția lucrărilor de consolidare, recompartimentare pentru cele patru corpuri de clădire ale imobilului de pe strada Horia nr. 5. 

Este vorba de refacerea și mdernizarea fostului Liceul forestier, unde funcționau atelierele școală și clase pentru cursuri. Vom amenaja clase pentru elevii de nivelul I-IV, cu grupuri sanitare moderne, cu sală de sport. Este vorba despre o investiție importantă pentru comunitatea noastră și este realizată pentru a nu mai avea învățământ după amiază, iar copiii să aibă un program normal. De asemenea, se va amenaja si curtea interioară corespunzător, pentru perioada în care copii ies la pauză”, a declarat pentru newsbv.ro viceprimarul cu atribuții de primar al mincipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

Valoarea estimată a lucrărilor se cifrează la 6.638.159,66 de lei și este asigurată de la bugetul local. Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate – preț. Ofertele pot fi depuse până pe 8 august. 

Detalii despre amenajarea fostului Liceu Forestier din Codlea, AICI. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.