FOTO&VIDEO. 4 piane în aer liber, la Braşov, în weekend-ul TAMTAM Festival. „Sună la fel de bine precum arată“

Str. Republicii - La Modarom

TAM TAM Festival aduce la Braşov patru piane de diferite dimensiuni, plasate în tot atâtea locaţii diferite din oraş.

Instrumentele muzicale, aduse la Bucureşti de Casa Pianelor Boel & Bol, au fost amplasate în Centrul vechi al Braşovului şi acordate de tehnicianul Traian Tudor, pentru ca pe parcursul weekendului să fie folosit de artişti profesionişti şi de amantorii care vor să încerce câteva clape.

Câte o pianină a fost amplasată pe scene făcute din paleţi, în Piaţa Enerscu, pe strada Michael Weiss şi la Modarom, iar în Piaţeta Sf. Ioan, pe scena mare, a fost adus şi amenajat încă de joi seara, un elegant pian alb, cu coadă, care duminică seara va fi utilizat de muzicienii Horia Mihail şi Ioan-Dragoş Dimitriu, în cadrul unui recital la patru mâini, care va începe la ora 19.00. 

Toate instrumentele muzicale sunt marca Perzina, de la Casa Pianelor, iar joi seara au fost acordate şi pregătite pentru a fi folosite pe parcursul weekend-ului în cele patru locaţii din Braşov.

 

 

TAMTAM Festival este la prima ediţie şi promite să fie unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale produse în acest an la Braşov. Evenimentul are loc în perioada 26 – 28 iulie aducând împreună cele cinci arte: muzica, dansul, teatrul, filmul şi artele vizuale.  

TAMTAM prezintă publicului doritor de frumos evenimente de mare ţinută pe străzile oraşului vechi şi pe scenele din Piaţa Sf. Ioan, Piaţa Enescu, Rectorat, strada Republicii, strada Michael Weiss, Piaţa Paul Richter, în Parcul Nicolae Titulescu şi la Poarta Ecaterinei. 

Totodată, la Sala Reduta, se vor desfăşura spectacolele de teatru „În Parc” de Radu Iacoban (la recomandarea lui Claudiu Bleonţ), Atelierul de Teatru şi Jazz cu Oana Pellea şi Mircea Tiberian şi „Insula Sclavilor”, cu teatrul Logos – primul teatru independent din România. În Parcul Central, copiii vor avea ocazia să se bucure de ateliere de pictură, iar tinerii vor avea ocazia să folosească într-un mod artistic graffiti-ul pe panouri special amenajate. Programul începe vineri (26 iulie) la ora 16:00 şi se termină la ora 22:00, iar sâmbătă (27 iulie) şi duminică (28 iulie) toate scenele vor avea program între orele 12.00 şi 22.00.

Programul complet al TAMTAM Festival, AICI. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.