Se reiau lucrările de montare a separatoarelor de sens pe DN1 între Ghimbav şi Codlea, după accidentul de muncă de luna trecută

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov (DRDP) a relua lucrările pe drumul naţional DN1 între Ghimbav şi Codlea şi pe drumul naţional DN13, în dreptul localităţii Hoghiz, pentru a monta separatoare de sens din beton, tip New Jersey. Şoferii sunt atenţionaţi să circule cu atenţie în cele două zone, pe perioada cât se vor face amenajările. Lucrările, începute pe 20 iunie, au fost suspendate o perioadă, după ce, pe 21 iunie, între Ghimbav şi Braşov avut loc un accident de muncă, în care un muncitor al firmei angajate de DRDP Braşov şi-a pierdut viaţa. Acesta a făcut greşeala de a se sprijini de macaraua care era sub reţeaua de înaltă tensiune.



Lucrările de montare a parapetelor tip New Jersey pentru separarea sensurilor de mers face parte dintr-un program mai amplu, ce presupune amplasarea a 7.514 metri liniari de separatoare pe DN1 şi DN13. Lucrările sunt exeutate de Asocierea dintre SC Deltabloc Ro SRL – Delta Bloc UK Ltd.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.