FOTO. „Pompierii-spartani“ de la ISU au câștigat cursa de echipe a Spartan Race România, din Poiana Brașov

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov au câștigat proba de echipe a cursei scurte Spartan Race, în acest weekend, alături de alți colegi din țară.



„Spartanii“ de la ISU înfruntat 20 de obstacole în traseul de 5 kilometri, de la mocirlă, la garduri de sârmă ghimpată și cocoț pe frânghii, iar în final au reușit să încheie primii cursa.

„Colegii noștri au avut de înfruntat 20 de obstacole, incluzând garduri înalte, noroi, sârme ghimpate, saci de nisip, găleți pline cu pietiș, frânghii, alergări verticale, etc. Eforturile depuse au adus un rezultat onorabil pentru echipa noastră, care s-a clasat pe locul I la proba de echipe. Rezultatul e cu atât mai notabil având în vedere că această cursă a fost etapă din Concursul Mondial Spartan. Suntem bucuroși și mândri să vedem determinare din partea pompierilor în astfel de competiții care pun accesul pe anduranță, forță, viteză, îndemânare și spirit de echipă“, au scris rerpezentanții ISU pe Facebook, după ce și-ai felicitat colegii.

Foto: ISU Brasov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.