FOTO. Seara de Gală a „Cerbului de Aur“, deschisă de un fragment din producția românească a musicalului „We will Rock you“

Foto: Petru Ivu

Organizatorii Festivalului „Cerbul de Aur“ anunță că în acest an, seara de gală a evenimentului va marca o premieră pentru televiziunile din România: un fragment din celebrul musical „We will Rock You“ se va vedea pe scena din Brașov . 

 

Astfel, în premieră și în exclusivitate, piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie și care fac parte din „We will rock you“, scris de Ben Elton în 2002 pe baza a 22 de hituri din repertoriul emblematicei formații, se vor auzi ȋn Piaţa Sfatului. 

În show-ul de sâmbătă seara vor apărea Loredana, alături de Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici şi alţi artişti din trupa musicalului. Lor li se vor alătura, la sfârșitul acestui moment, toți cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare Cerbul de Aur 2019.

 

We will rock you cu fragmente din memorabilele melodii We will rock you, I want to break freeSomebody to love, Killer queen, I want it all, Kind of magic, Who wants to live forever, Headlong, We are the champions este o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei într-o lume a viitorului, pus în scenă de 17 ani cu mare succes, fiind montat în 15 țări, cu peste 20 de milioane de spectatori. 

Producția românească a musicalului a fost lansată în România în aprilie 2019, la București, într-o senzatională punere în scenă, semnată de Răzvan Mazilu.

 

Ediția din acest an a festivalului Cerbul de Aur are loc în perioada 22 – 25 august, iar organizatorii anunță că va fi un eveniment complet, pentru toate gusturile. Printre invitații care vor susține recitaluri se află Ștefan Bănică Jr., Irina Rimes, Corina Chiriac, Laura Bretan și Ester Peony, dar și Emeli Sande și Ronan Keating. 

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00. 

Pentru cele patru zile ale evenimentului, organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj – în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.